Grilltältet har allt du behöver för grill och BBQ. Varmt välkommen!

Välkommen till vår värld av Grill och Rök!

Öppettider fysiska butiken fr.o.m. v.45:

Lördagar: 11-14

Övriga dagar: Stängt 

Det är mycket grill kvar i år och det är definitivt inte för sent att skaffa en grill, speciellt inte en keramisk s.k. Kamado grill. På den grillar du på vilket sätt du vill året om utan att vädret har någon påverkan.

Vi har ett på grillar till fyndpris på vår utförsäljningssida och vi har även 4st Masterbuilt Kamado till på ingång. Detta är marknadens kanske mest prisvärda Kamado.

Jaktsäsongen är på ingång och då brukar vi sälja många rökugnar från Borniak, det är inte konstigt alls med tanke på vad dessa elrökar kan prestera. Du hittar dom här https://www.grilltaltet.se/borniak-rokugn

Vid övriga tider beställ i webshop eller kontakta magnus@grilltaltet.se så försöker vi lösa leverans så fort vi kan.

I år kommer ni att hitta fysiska butiken på adressen:

Stora vägen 1, Karlskrona

  • Mängder av grillar och grilltillbehör
  • Catering
  • Världsklasskött! Styckdetaljerna du letat efter!
  • Fokus på kvalitet och service
  • Säkra betalningar genom KLARNA eller SWISH

Vi erbjuder några av Sveriges bästa grillar, vi har massor av roliga grilltillbehör och hundratals grillsåser och rubs. Vi vill erbjuda Grill och BBQ när det är som bäst. Vi har även en välfylld köttavdelning med både färskt och fryst kött av högsta kvalitet. Grilldetaljer som du inte hittar så lätt annars, vad sägs om: Brisket, Tomahawk steak, Short ribs, Iberico ribs, Flap steak m.m. m.m.

Kolla gärna in våra två flaggskepp nedan. TRAEGER PELLETSGRILL och PRIMO KERAMISKA GRILLAR, två av marknadens absolut hetaste märken                                                                  

                                                                                                                                                                                                                                     

                                                                      

Om oss:

En välsorterad grillbutik belägen endast några km från Karlskrona centrum. En mycket tillgänglig plats nära shopping och stormarknader. Stor parkering och lätt att hitta.

Vår affärsidé är att kunna erbjuda grillar, grillprylar, grillsåser, rubs & kött av högsta kvalitét. Vi vill inte sälja varor som inte håller måttet utan vi vill sälja grillprylar som håller. High End produkter som Primo, Kamado Joe, Traeger, Borniak, Alfa pizzaugnar, Konro och Napoleon har en självklar plats hos oss. Sortimentet ska tilltala den redan grillintresserade men vi vill även kunna erbjuda grillar för dig som ännu inte fullständigt har snöat in på världens roligaste hobby, grillning :-). Snabba leveranser är ett måste och personlig service likaså.

En härlig mix av lokala varor och internationella fenomen ska man kunna hitta hos Grilltältet.

Välkomna in om ni har vägarna förbi!!

Frakt från 79 kronor

Bor du i krokarna och vill ha gratis frakt så väljer du vid utcheckning alternativet "Fri frakt lokala kunder" Ni kan då hämta ut er beställning i fysiska butiken.