Grilltältet har allt du behöver för grill och BBQ. Varmt välkommen!

Fysiska butiken stängd för säsongen. Webshoppen  ALLTID öppen

Grill & BBQ i världsklass!

Vi har nu även köttdetaljerna som du letat efter! Tomahawk steak, Briskets, Shortribs, Iberico ribs, Flap steak, Flank steak, Picanha, Tri-tip m.m.

  • Mängder av grillar och grilltillbehör
  • Catering
  • Världsklasskött! Styckdetaljerna du letat efter!
  • Fokus på kvalitet och service
  • Säkra betalningar genom KLARNA eller SWISH

Vi erbjuder några av Sveriges bästa grillar, vi har massor av roliga grilltillbehör och hundratals grillsåser och rubs. Vi vill erbjuda Grill och BBQ när det är som bäst. Vi har även en välfylld köttavdelning med både färskt och fryst kött av högsta kvalitet. Grilldetaljer som du inte hittar så lätt annars, vad sägs om: Brisket, Tomahawk steak, Short ribs, Iberico ribs, Flap steak m.m. m.m.

Kolla gärna in våra två flaggskepp nedan. TRAEGER PELLETSGRILL och PRIMO KERAMISKA GRILLAR, två av marknadens absolut hetaste märken                                                                  

                                                                                                                                                                                                                                     

                                                                      

Om oss:

En välsorterad grillbutik belägen endast några km från Karlskrona centrum. En mycket tillgänglig plats nära shopping och stormarknader. Stor parkering och lätt att hitta.

Vår affärsidé är att kunna erbjuda grillar, grillprylar, grillsåser, rubs & kött av högsta kvalitét. Vi vill inte sälja varor som inte håller måttet utan vi vill sälja grillprylar som håller. High End produkter som Primo, Traeger, Borniak, Konro och Napoleon har en självklar plats hos oss. Sortimentet ska tilltala den redan grillintresserade men vi vill även kunna erbjuda grillar för dig som ännu inte fullständigt har snöat in på världens roligaste hobby, grillning :-). Snabba leveranser är ett måste och personlig service likaså.

En härlig mix av lokala varor och internationella fenomen ska man kunna hitta hos Grilltältet.

Välkomna in om ni har vägarna förbi!!

Frakt från 69 kronor

Bor du i krokarna och vill ha gratis frakt så väljer du vid utcheckning alternativet "Fri frakt lokala kunder" Ni kan då hämta ut er beställning i fysiska butiken.